2 onder 1 kapwoning, Bouwnummer 178

Koopprijs

€ 384.500 vrij op naam

Woonoppervlakte

138 m2

Omschrijving

Na een dag werken parkeer je de auto op je eigen oprit of je rijdt zo de garage in. Als je de deur opent, komt de geur van huisgemaakte lasagne je al tegemoet. Jas aan de kapstok, schoenen uit en genieten van een avondje met het hele gezin.

Heerlijk wonen
Je parkeert je auto op je eigen oprit of in de aangebouwde berging. Via de zij-entree stap je direct in de ruime hal. Hier is ook een toilet, de meterkast en de trap naar de 1e verdieping. Vanuit de hal open je de deur naar de woonkamer en hoekkeuken. Via de achterdeur bij de keuken loop je zo de tuin in.

Voor iedereen een slaapkamer
Op de 1e etage zijn er nog eens 3 slaapkamers. De badkamer is voorzien van een wastafel, ligbad, douche en een toilet, maar is ook volledig in te richten naar eigen smaak. De zolder heeft ook behoorlijk wat mogelijkheden. Laat je hem helemaal open als één grote ruimte of maak je er een extra kamer van? Aan jullie de keus. Ook kun je op de zolder je wasmachine en droger kwijt in de afgesloten technische ruimte.

Lees verder...

Kenmerken

Algemeen

Koopprijs
€ 384.500 vrij op naam
Status
Verkocht onder voorbehoud

Bouw

Bouwvorm
Nieuwbouw
Type dak
Zadeldak bedekt met Pannen

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
138 m2
Inhoud
517 m3

Energie

Isolatie
Volledig geïsoleerd
Verwarming
Gedeeltelijke vloerverwaring en Warmtepomp
Warm water
CV ketel

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Documentatie per e-mail

Heb je een vraag?

De Hoge Regt - 9 woningen

Abonneren op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woningtype 2 onder 1 kapwoning in het project De Hoge Regt - 9 woningen