Eindhoven - Donna - Type A, Bouwnummer 10.10

Koopprijs

€ 339.500 vrij op naam

Woonoppervlakte

67 m2

Omschrijving

EINDHOVEN - STRIJP-S - DONNA - Nu in verkoop!

Eindhoven is binnenkort een bijzondere ontwikkeling rijker. Als één van de meest bijzondere gebouwen op Strijp-S, gelegen naast het Klokgebouw en qua architectuur teruggrijpend naar de oude Philipsfabrieken, biedt Donna een ongekend divers programma. Waarmee ongekende kansen en alle ruimte wordt gecreëerd om te ontmoeten, wonen én werken.

Do you want to meet Donna?
Er zijn mensen die stilstaan en er zijn mensen die juist vooruit willen. Er zijn mensen die niet van veranderingen houden en mensen die de uitdagingen juist opzoeken. Mensen die naar de toekomst kijken, én daarop in durven spelen. Wonen en/of werken in Donna is voor mensen die zichzelf naar een hoger niveau willen brengen. In Donna wordt je optimaal gefaciliteerd bij de volgende stap. Groeien naar ‘the next level’. Letterlijk en figuurlijk.
Door het roltrapmodel zet je in Donna eenvoudig de volgende stap in jouw woon-/werkcarrière op Strijp-S in Eindhoven.

Woonlofts
34 woonlofts, waarbij Donna bewoners alle gelegenheid biedt om hun eigen woonwensen te realiseren rondom een centrale kern met de keuken, badkamer en separaat toilet. Vrij indeelbaar om de ruimtes optimaal eigen te maken, of je nu gaat voor modern of strak. De woonlofts hebben een eigen ingang aan de zijde van Blok 59. Vanaf daar kom je via een centrale entreehal bij de lift die je naar de verdiepingen brengt

De woonlofts variëren van circa 67 tot 120 m2 en beschikken over een ruime buitenruimte over de volle breedte. Gesitueerd op de 7e t/m 10e verdieping.

Duurzaamheid
De woonlofts krijgen vloerverwarming, vloerkoeling, zonwerende beglazing en op de zonbelaste gevels zonwering. De grote gevelopeningen van de woonlofts liggen iets terug, om zo ruimte te bieden aan een grote kamerbrede
buitenruimte en de opwarming van de zon te beperken.

Bereikbaarheid
Donna is uniek qua ligging. In het hart van Strijp-S, het creatieve en ondernemende centrum van de stad. Op steenworp afstand van het centrum.
Strijp-S heeft een eigen treinstation, en is daarnaast direct aan de ring van Eindhoven gelegen, waardoor je binnen 5 minuten op de snelweg bent.

Interesse of vragen?
De inschrijving en eerste selectieronde heeft inmiddels plaatsgevonden. Bent u benieuwd naar de nog beschikbare woningen? Neem dan contact op met ons kantoor via nieuwbouw@eindhoven.vansantvoort.nl dan wel telefonisch 040 269 25 30.

Lees verder...

Kenmerken

Algemeen

Koopprijs
€ 339.500 vrij op naam
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Type object
Appartement
Bouwvorm
Nieuwbouw
Type appartement
Portiekflat
Kenmerk appartement
Appartement

Indeling

Aantal woonlagen
1
Bouwjaar
2021
Type dak
Plat dak

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
67 m2
Inhoud
202 m3
Aantal woonlagen
1
Aantal kamers
1 kamers

Energie

Isolatie
Volledig geïsoleerd
Verwarming
Stadsverwarming en Vloerverwarming

Buitenruimte

Locatie
In centrum

Parkeren

Parkeer mogelijkheden
Betaald parkeren

Heb je een vraag?

Eindhoven - Donna

Abonneren op de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom woningtype Eindhoven - Donna - Type A in het project Eindhoven - Donna