Eersel - Kerkebogten - 23 woningen

In verkoop

Volg dit nieuwbouwproject. Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Eersel - Kerkebogten - 23 woningen

23 KOOPWONINGEN KERKEBOGTEN

DIT PROJECT IS DE KERS OP DE TAART BINNEN NIEUWPLAN KERKEBOGTEN.

Met zijn strategische ligging en perfecte op- en afritten van en naar snelwegen (zowel naar het binnen- als buitenland), is Eersel in de loop der jaren flink gegroeid. Een deel van deze groei komt tot stand door de ‘nieuwe’ wijk Kerkebogten.

Kerkebogten bevindt zich inmiddels in de laatste fase en het mooiste is voor het laatst bewaard. Bouwbedrijf van Montfort, afkomstig uit ‘buurdorp’ Bergeijk, realiseert binnen de Parel van de Kempen 23 koopwoningen -all electric en dus gasloos- die samen het klassieke voorbeeld vormen van ‘voor ieder wat wils’ en ‘toekomstproof’ wonen. Daarnaast tilt Bouwbedrijf van Montfort ‘ultieme keuzevrijheid’ naar een ander level met 7 vrijstaand-geschakelde-woningen.

Kerkebogten, gesitueerd aan de rand van de gemeente, met aan de ene zijde landelijk gebied en aan de andere zijde hetpittoreske kloppende hart met winkels en bijzonder gezellige terrasjes. Dit is de plek waar wij 23 koopwoningen realiseren.
Een project dat bestaat uit 6 twee-onder-één kapwoningen, waarbij statigheid, een speels karakter en ruimte centraal staan. 6 beginwoningen (starterswoningen), waar praktisch wonen en verrassend veel ruimte perfect samenkomen. 1 gezinswoning; uitdagend, ruim en gericht op levensloopmaatwerk. 3 seniorenwoningen, welke garant staan voor zorgeloos wonen met het groots mogelijke comfort én 7 vrijstaand geschakelde woningen; groots en statig, met nadruk op bijzonder fraai wonen.

Al met al is het duidelijk; dit project binnen nieuwplan Kerkebogten is de kers op de taart. Of beter gezegd; hét pareltje binnen de Parel.
Lees verder...

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Vuursteen
190 m
Bushalte Kerkebogten
296 m
Bushalte Kerkstraat
392 m
Bushalte Monsigneur de Haasstraat
400 m
Bushalte Kapelweg
730 m
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
NummerEen Kinderopvang
1.72 km
St. Jansschool
2.27 km
Rk Basischool St Jan
2.27 km
Het Palet
5.22 km
Sondervick College
6.65 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
Spar
300 m
PostNL
791 m
Gamma
792 m
BouwCenter
1.08 km
Plus
1.34 km
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Apotheek
5.8 km
Huisartenpost / Apotheek
7.21 km
Huisartenpost Maxima Medisch Centrum
8.5 km
Meermond
8.84 km
Kringapotheek Heikant
9.06 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?