Eindhoven - De Lodewijk (de Gebroeders)

Toekomstig

Volg dit nieuwbouwproject. Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Eindhoven - De Lodewijk (de Gebroeders)

Verkoop gestart! De inschrijfperiode loopt t/m 20 oktober a.s. Schrijf u nu in via wonenindegebroeders.nl

“De leukste wijk van Eindhoven”, zeggen de bewoners er zelf over. Het Vonderkwartier en het aangrenzende Philipsdorp zijn authentieke wijken met karakter en sfeer. Nieuwbouw is er zeldzaam. Tot nu toe dan….. want op twee locaties aan de Willemstraat en Lodewijk Napoleonstraat komt er uitbreiding: met nieuwbouwproject De Gebroeders, bestaande uit de gebouwen De Lodewijk en De Willem.

Die namen zijn meteen een verwijzing naar de locaties van beide projecten. De Lodewijk ligt op de hoek van de Lodewijk Napoleonlaan en de Willemstraat. U kent het gebied misschien nog als het vroegere Vogelzangterrein. De Willem ligt enkele tientallen meters verderop, op de hoek van de Willemstraat en de Gagelstraat. Ook die locatie heeft een geschiedenis, als het vroegere terrein van Van de Ven & Co.

Join the family

De architect heeft de woningen harmonieus ingepast in de wijk met vooral woningen uit de jaren twintig en dertig. Niet alleen qua architectuur, maar ook in hoogte, het appartementencomplex telt slechts vijf woonlagen, de stadswoningen maximaal drie. Daardoor oogt het alsof de gebouwen hier altijd al hebben gestaan. De herkenbare vormgeving gaat hand in hand met een duurzame uitvoering, ook wat het energieverbruik betreft.

Hoe wilt u graag wonen? In een luxe topappartement? Of geeft u de voorkeur aan een stoere stadswoning, met veel ruimte? Dan vindt u hier absoluut de woning die u zoekt.

In De Lodewijk worden 39 stadswoningen gerealiseerd, welke beschikken over twee of drie woonlagen. De indelingen verschillen, woonlagen verschillen en de oriëntatie op de zon verschilt. Met andere woorden: u kiest zelf uw ideale woning. In alle gevallen hoort er ook een buitenruimte bij: een ruim terras op de hogere woonlagen en/ of het privilege van een tuin als u op de begane grond woont! Uw auto parkeert u op uw eigen (afgesloten) parkeerplaats.

Ook heeft De Lodewijk vier woningen die er letterlijk bovenuit steken: de topappartementen, met een ligging op de vierde verdieping. De topappartementen zijn appartementen met een zeer royaal woonoppervlak, voorzien van twee slaapkamers, een forse woonkamer met open keuken en een ruim terras. De topappartementen hebben een prachtig uitzicht over het authentieke Philipsdorp. Parkeren kan op begane grond niveau in de afgesloten parkeervoorziening.

Stadswoning in De Lodewijk in drie woonlagen, woonoppervlakte van 116 m² en twee dakterrassen (samen groot ca. 32 m²) en eigen parkeerplaats in de afgesloten stallingsgarage: € 455.000,- VON.

Grondgebonden stadswoning in De Lodewijk in drie woonlagen, woonoppervlakte van ca. 92 m², tuin en dakterras op de tweede verdieping (samen groot ca. 52 m²) en eigen parkeerplaats op maaiveld: € 387.500,- VON.

Grondgebonden stadswoning in De Lodewijk in drie woonlagen, woonoppervlakte ca. 139 m², tuin (groot ca. 55 m²) en eigen parkeerplaats op maaiveld: € 527.500,- VON.

De 4 topappartementen variëren in woonoppervlakte van 129 tot 135 m² met dakterrassen tot ca. 24 m², de verkoopprijzen beginnen bij € 605.000,- VON;

Geïnteresseerd? Schrijf u dan nu vrijblijvend in via de projectwebsite wonenindegebroerders.nl. Uiteraard mag u hiervoor ook rechtstreeks contact opnemen met ons kantoor via 040-2692530 dan wel via nieuwbouw@eindhoven.vansantvoort.nl. Zo bent u er zeker op tijd bij als het project De Gebroeders in verkoop gaat!
Lees verder...

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te downloaden

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit type woning per e-mail: