Huysackers - fase 1, Veldhoven

In verkoop

Volg dit nieuwbouwproject. Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Huysackers - fase 1

Het nieuwbouwplan Huysackers is de tweede dorpskern van de wijk Zilverackers in Veldhoven. Een duurzaam gebouwd dorp, met die typische Brabantse gezelligheid. Hier woon je fijn en geborgen. Wie wil dat nu niet?

Woningaanbod
In totaal komen verdeeld over meerdere fases 430 nieuwbouwwoningen. Het woningaanbod bestaat huurwoningen en koopwoningen. Ook worden er vrije kavels aangeboden door de gemeente Veldhoven, waarop je je eigen droomhuis kunt (laten) bouwen. De huurwoningen worden aangeboden door Bouwinvest en Thuis. De koopwoningen worden verdeeld over meerdere fase verkocht en bestaan uit verschillende woningtypes en komen onderling ook nog eens in verschillende varianten. Uiteraard zijn de huizen in Huysackers duurzaam. Met een diversiteit aan gevels, gevelkleuren en indeling wordt Huysackers een prachtig nieuw dorp in Veldhoven

Eerste gasloze dorp in Veldhoven
In Huysackers bouwen we duurzaam, zodat we nu én zeker ook in de toekomst comfortabel kunnen wonen en leven. Daarom kent Huysackers geen gasaansluiting en krijgt het zijn energie vanuit zonnepanelen. Daarnaast worden alle woningen voorzien van warmtepompen. Door deze energieopwekkende en energiebesparende maatregelen kunnen jouw gebruikskosten straks nihil zijn. En dat is mooi meegenomen.

Nul-op-de-meter woningen
Alle woningen in Huysackers zijn straks energieneutraal. Warmte wordt opgewekt door een warmtepomp. Dit zorgt voor een warm huis in de winter en (afhankelijk van je installatie) voor een koel huis in de zomer. Tel daar de plaatsing van zonnepanelen bij op en je hebt een nul-op-de-meter-woning. Wat is een nul-op-de-meter-woning eigenlijk? Het netto energieverbruik van een nul-op-de-meter-woning is gereduceerd tot nul. Hiervoor worden enerzijds energiebesparende maatregelen genomen en anderzijds energie-opwekkende voorzieningen zoals zonnepanelen. Voor deze woningen is extra hypotheekruimte beschikbaar.

Water zichtbaar afvoeren
Naast duurzame voorzieningen aan de nieuwbouwwoningen, is er in de gehele wijk ook aandacht voor de duurzame afvoer van hemelwater. Goten vangen dit water op en geven het af aan de greppels die door de wijk lopen. Er komt dus geen hemelwaterriool. Het overtollige water stroomt naar het Beekdal en de randen van het dorp, waarbij het natuurlijke hoogteverschil in de wijk wordt benut. Zo blijft het ecosysteem in stand.
Lees verder...

Downloads

Klik op de icoontjes om de documenten te bekijken

Documentatie per e-mail

Ontvang de bovenstaande documentatie van dit type woning per e-mail:

Voorzieningen

icon-ov

Vervoer

Wat:
Afstand:
Bushalte Kempen Campus
717 m
Bushalte Sondervinck
1.05 km
Bushalte Kometenlaan
1.09 km
Bushalte De Plank
1.22 km
Bushalte Locht
1.39 km
icon-scholen

Scholen

Wat:
Afstand:
Sondervick College
666 m
Educatiecentrum De Parasol
1.78 km
BS Sint Jan Baptist
2.14 km
BS De Berckacker
2.32 km
Prof. Dr. R. Casimirschool
2.57 km
icon-winkels

Winkels

Wat:
Afstand:
EkoPlaza
1.43 km
Trekpleister
2.3 km
Rituals
2.58 km
Jeans Centre
2.61 km
T-Mobile
2.62 km
icon-medisch

Medisch

Wat:
Afstand:
Kringapotheek Heikant
2.7 km
Gezondheidscentrum de Heikant
2.76 km
Meermond
2.87 km
Huisartenpost Maxima Medisch Centrum
2.93 km
Gezondheidscentrum Strijp
6.17 km
Afstanden zijn hemelsbreed en indicatief

Heb je een vraag?